Partnere

Her under er et udsnit af Contribs partnere.

MicrosoftMicrosoft er standarden for styresystemer og har markedets bedste e-mail løsning: Exchange. Det er bla derfor Contrib er microsoft partner.

Contrib er:
  • Silver Server Platform
  • Silver Identity and Security
  • Silver Midmarked Solution Provider
Det sikre dig at contrib råder over højt certificeret konsulenter med erfaring fra kunde projekter.

VMware Partner
VMware er markedsførende inden for virtualisering og tilbyder den mest pålidelige platform til private og public clouds! Hos Contrib benytter vi altid VMware til alle vores virtualiserings projekter. Contrib benytter også VMware til vores hostede produkter, vi er derfor både:
  • Professional Solution Provider
  • Service Provider
Contrib er derfor den helt rigtige partner at vælge til dit virtualiserings projekt!

Veeam Basic ProPartner


Veeam har markeds bedste backup til virtuelle miljøer! Contrib er derfor Veeam partner og tilbyder alle kunder markedets bedste backup enten som hosted løsning eller in-house.Veeam Backup & Replikering giver 2-i-1 backup og replikering af virtuelle maskiner, der kører på VMware ESX(i). Ved at udnytte det virtuelle miljø og Veeam vPower ™-teknologi overvinder Veeam Backup & Replikering begrænsningerne af traditionelle Backupløsninger til at give hurtig, fleksibel og pålidelig recovery for alle dine virtualiserede applikationer, tjenester og data. Læs mere

IBM business partner


IBM leverer stabile og integreret server og storage systemer. Contrib bruger IBM Hardware til mange løsninger.

Cisco select partner


Contrib benytter Cisco til netværk, wireless og sikkerhed, det sikrer stabile løsninger med høj oppetid. Cisco tilbyder alt inden for netværk og har en bred portefølje der dækker alle størrelser netværk i alle prisklasser.

Cisco har markedets bedste pålidelighed, sikkerhed og ydelse.

Microsoft Authorized Education Reseller
Contrib kan som Microsoft AER partner tilbyde licenser til stærkt reducerede priser til bla. skoler, uddannelses-institutioner, studerende, biblioteker, museer og velgørende organisationer.
Læs mere

Microsoft Small Business


Contrib er Microsoft Small Business Specialist - det sikre dig at konsulenten er certificeret og har efterprøvede kompetencer i markedsføring, salg, planlægning og opbygning af løsninger til mindre virksomheder.

Lenovo business partner


    Lenovo laver nogle fantastiske computere til forretnings brug, mange af deres modeller testes efter militær specifikationer, de har f.eks spill-resistant keyboards.

De gode specifikationer og deres gode udvalg gør at vi hos Contrib anbefaler Lenovo

Comendo


Contrib bruger comendo som SPAM og Antivirus scanner. Detektér og blokér spam på internetniveau, FØR det rammer netværket i jeres virksomhed.

Lexmark


Lexmark laver kun printere og er gode til det! Det giver billige og pålidelige print. Derfor har Contrib valgt lexmark som samarbejdspartner.

Menu navigation

Anbefal os

Abonner på mig på YouTube

Information

Drift Status


Alt kører normalt