Kære nye kunde

Det er jo stadig finanskrise tider! Og hvad der er sparet på IT kan ses direkte på bundlinien!

Prisbillige virtuelle installationer – nyeste smarte muligheder

Vores idé er at lave omkostnings effektive professionelle løsninger for små og mellemstore virksomheder, - vi benytter VMware til virtualisering og Veeam til backup og replikering. Derved opnås mulighed for højt niveau af fejltolerence og minimal nedetid ved hardwarefejl samtidig med skalérbarhed,- det bliver ikke større og dyrere end jeres behov er!

Ingen unødvendig administration – i betaler kun for vores kompetencer.

Vi organiserer os på samme måde som en håndværksvirksomhed med en ”Mester der arbejder med”, - vi har ingen Direktør eller Forretningsmand ved roret, - kun IT folk!

Synlighed med priser – vi har ingenting af skjule

Vores priser er synlige her på vores hjemmeside for vi ved at de er yderst konkurrence dygtige for MCITP/VCP certificerede systemkonsulenter med mange års erfaring.

Pakkeløsninger - faste priser

En server lever 5 år siger tommelfingerreglen.. Måske nærmer jeres servere sig en udskiftning? Microsoft 2000 server er i dag usupporteret af Microsoft, - Og der er kommet væsentlige forbedringer i MS Server 2008R2 i forhold til MS server 2003. Måske er jeres installation ”old school” og ikke virtuel og uden de re-etableringsmuligheder der er for virtuelle installationer?
Der kan være mange grunde til at opgradere eller forny, - hos Contrib kan det gøres til fast pakke pris så i ved hvad det kommer til at koste…

Fordelene er mange - derfor tør vi godt skrive: Kære nye kunde

Menu navigation

Anbefal os

Abonner på mig på YouTube

Information

Drift Status


Alt kører normalt